Corona-Lagebericht aus Paimio von Jari Jussinmäki Frühjahr 2020

Übersetzung: Corona-Lagebericht aus Paimio von Jari Jussinmäki
Hei!
Vielen Dank für Deine E-Mail. Es ist richtig, dass Du mich an Deine vorherige Mail erinnert hast, weil ich mit einer Antwort habe warten lassen. Als kleine Entschuldigen möchte ich erwähnen, dass in dieser Corona-Krise so viel Arbeit anfällt, dass nicht so dringende Angelegenheiten schon einmal in Vergessenheit geraten können.

Finnland und Paimio leben im Schatten der Koronakrise. In Finnland konnte sich Corona jedoch nicht zu einer Epidemie entwickeln, da restriktive Maßnahmen die Ausbreitung des Korona-Virus verhindert haben………………..

Corona-Lagebericht aus Paimio von Jari Jussinmäki
Hei!
Kiitos viestistäsi – on aivan oikein, että muistutit omasta aikaisemmasta viestistäsi, koska minulta on siihen vastaaminen jäänyt. Pieneksi puolustukseksi kerron, että tämä Koronakriisi teettää sen verran työtä, että tälläiset ei-kiireelliset asiat siirtyvät eteenpäin ja saattavat jotkut unohtua.

Suomessa ja Paimiossa eletään koronakriisin varjossa. Suomessa se ei kuitenkaan ole päässyt kehittymään varsinaisesti epidemiaksi asti, koska rajoitustoimet ovat hyvin estäneet Korona-viruksen leviämisen. Meillähän julistettiin poikkeusolot 16.3. ja valmiuslaki astui silloin voimaan. Sen myötä hallituksen ja eduskunnan säätämät rajoitukset astuivat voimaan ja myöhemmin niitä tiukennettiin. Rajoitukset ovat uskoakseni Teillekin tuttuja eli niitä samoja…